3 tips til at opnå et mere intimt parforhold

01. maj 2018 Sex og samliv 0
3 tips til at opnå et mere intimt parforhold

I et parforhold er kommunikationen omega for at holde liv i ens forhold. Det gælder alt fra hverdagens snakkeri til de fortrolige aftener, hvor der bliver hygget lidt ekstra med et dejlig afkølet glas hvidvin. Vi har samlet 3 tips til at opnå et mere intimt parforhold her.

  • Fortrolighed og gensidig forståelse

For at få noget ud af de to nedenstående tips, er det essentielt at I snakker sammen! Nu kan det være du tænker: ”Jamen vi snakker da sammen?” Men det jeg mener her er, at I skal have en dialog om: Hvad du kunne tænke dig med livet, hvad din kæreste kunne tænke sig med livet, og hvad I sammen kunne tænke jer med livet. Det er alt fra: Hvordan vil du ønske din hverdag så ud, hvad er dine mål med livet, hvad er dine værdier, hvorfor gør du det du gør? Pointen er ikke om du svarer korrekt eller ej, for der er intet forkert svar! Det handler om, at I skal være på bølgelængde med hinanden. Ikke fordi I skal have samme vision, men blot det at I acceptere hinandens vision, og jeres fælles vision. Og dette opnår I kun ved at snakke sammen. Så husk det.

  • Prøv hinandens passion

Snakker kæresten for meget om alle hendes fantastiske bøger, som hun insisterer på at du læser, og helst nu end senere? Så er det faktisk netop det du bør gøre! For det er synderlig vigtigt for parforholdet, at begge parter føler, at kæresten viser interesse for ens passion. Jeg er selv i gang med et projekt, inspo.dk, som er min helt store passion – for jeg har altid ønsket at være min egen chef. Ens passion er noget man bruger rigtig meget tid på, og jeg er ingen undtagelse – dette kan dog medføre, at der i perioder bliver brugt mere tid på passionen end kæresten. Heldigvis har min kæreste også fundet sin helt store passion; at sejle. Det er alt fra motorbåd til jolle. I stedet for at udøve ens passioner hver for sig, så tag initiativ i hinandens interesser. Dette gør at I får et mere intimt forhold, da I får udforsket en helt ny side af hinanden. + Det kan være du får dig en ny hobby 😉

  • Giv hinanden plads

Det er ment i den forstand, hvis en ven eller veninde holder drenge- eller tøseaften; så bør man ikke hindre sin partner at tage af sted. Et andet eksempel: En ven af din kæreste holder fest, og I er begge inviteret – det er dog således, at du ikke kender så mange af dem der deltager. Dette burde overhovedet ikke hindre dig i at møde op, tværtimod er det en oplagt mulighed for at lære din kærestes venner at kende. Pointen er, at det er vigtigt at have plads i forholdet til at hygge sig alene med sine venner, men også at give plads til sin kæreste. Dermed føler hun/han ikke at de bliver nødt til at takke nej til festinvitationen – og selvfølgelig også i en omvendt situation.

Bliver disse 3 tips fulgt, vil du opleve, at dit parhold bliver ophøjet til et helt nyt niveau! Det vil både blive mere intimt, I vil opleve endnu større glæde af hinandens selskab og ikke mindst vil I få langt mere tillid til hinanden. Hvilket i sidste ende bidrager til din kærestes og din lykke.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *